Jai eguneko menua
(adibidea)
Lehen platerak
Primeros platos
Ahuntz-gaztaren entsalada mertxika eta fruitu lehorrekin
Ensalada de queso de cabra con melocotón y frutos secos
Ahate-kaneloia Idiazabal saltsarekin
Canelón de pato con salsa Idiazábal
Bieiraz betetako hostorea saltsa amerikarrarekin
Hojaldre relleno de vieiras con salsa americana
Txipi risottoa bere tintan olagarroarekin
Risotto de txipis en su tinta con pulpo
Tolosako babarrun gorriak, Begotxu estilokoak
Alubias rojas tolosanas al estilo Begotxu
Bigarren platerak
Segundos platos
Armintzako lupia labean, Bilboko erara frijituta
Lubina de Armintza al horno con refrito a la bilbaína
Bakailao txingartua piperradarekin
Bacalao braseado con piperrada
Meroa labean, baratxuri eta gulekin
Mero al horno con gulas al ajillo
Arrain-parrillada
Parrillada de pescado
Baratxuri, gari, ganba eta gula nahaskia
Revuelto de ajetes, trigueros, gambas y gulasn
Postreak
Postres
Gazta-tarta | Tarta de queso
Arrozesnea | Arroz con leche
Natillak | Natillas
Mami-flana | Flan de cuajada
Txokolatezko browniea | Brownie de chocolate
Izozki-kukurutxoa | Cucurucho de helado