Jai eguneko menua

(adibidea)

Lehen platerak
Primeros platos

Ahuntz-gaztaren entsalada mertxika eta fruitu lehorrekin
Ensalada de queso de cabra con melocotón y frutos secos

Ahate-kaneloia Idiazabal saltsarekin
Canelón de pato con salsa Idiazábal

Bieiraz betetako hostorea saltsa amerikarrarekin
Hojaldre relleno de vieiras con salsa americana

Txipi risottoa bere tintan olagarroarekin
Risotto de txipis en su tinta con pulpo

Tolosako babarrun gorriak, Begotxu estilokoak
Alubias rojas tolosanas al estilo Begotxu

Bigarren platerak
Segundos platos

Armintzako lupia labean, Bilboko erara frijituta
Lubina de Armintza al horno con refrito a la bilbaína

Bakailao txingartua piperradarekin
Bacalao braseado con piperrada

Meroa labean, baratxuri eta gulekin
Mero al horno con gulas al ajillo

Arrain-parrillada
Parrillada de pescado

Baratxuri, gari, ganba eta gula nahaskia
Revuelto de ajetes, trigueros, gambas y gulasn

Postreak
Postres

Gazta-tarta | Tarta de queso

Arrozesnea | Arroz con leche

Natillak | Natillas

Mami-flana | Flan de cuajada

Txokolatezko browniea | Brownie de chocolate

Izozki-kukurutxoa | Cucurucho de helado

OGIA · URA · ARDOA
PAN · AGUA · VINO

29 €

30,50 € en terraza

*Intolerantziak edo elikadura-alergiak sukaldean jakinarazi behar dira.
*Las intolerancias o alergias alimenticias deben ser comunicadas en cocina.