Eguneko menua

(adibidea)

Lehen platerak
Primeros platos

Hirugihar eta txanpiñoi crêpea Idiazabal saltsarekin
Crêpe de bacon y champiñones con salsa Idiazábal

Espinaka crêpea Idiazabal saltsarekin
Crêpe de espinacas con salsa Idiazábal

Arroza txipiroiekin tintan
Arroz con txipirones en su tinta

Arroza oilaskoarekin curry eran
Arroz con pollo al curry

Buztan-arroz krematsua
Arroz cremoso de rabo

Bigarren platerak
Segundos platos

Itsas kabra solomoa labean, Bilboko erara frijituta
Lomo de cabracho al horno con refrito a la bilbaína

Txahal-eskalopea roquefort saltsarekin
Escalope de ternera con salsa roquefort

Oilasko-eskalopea, urdaiazpikoz eta gaztaz betea, roquefort saltsarekin
Escalope de pollo relleno de jamón y queso con salsa roquefort

Oilasko izter errea ardo zurian
Muslo de pollo asado al vino blanco

Perretxiko eta urdaiazpiko nahaskia
Revuelto de setas y jamón

Postreak
Postres

Gazta-tarta | Tarta de queso

Yogur casero natural | Etxeko jogurt naturala

Mami-flana | Flan de cuajada

Txokolatezko browniea | Brownie de chocolate

Izozki-kukurutxoa | Cucurucho de helado

OGIA · URA · ARDOA
PAN · AGUA · VINO

16 €

17,50 € en terraza

*Intolerantziak edo elikadura-alergiak sukaldean jakinarazi behar dira.
*Las intolerancias o alergias alimenticias deben ser comunicadas en cocina.