Eguneko menua
(adibidea)
Lehen platerak
Primeros platos
Hirugihar eta txanpiñoi crêpea Idiazabal saltsarekin
Crêpe de bacon y champiñones con salsa Idiazábal
Espinaka crêpea Idiazabal saltsarekin
Crêpe de espinacas con salsa Idiazábal
Arroza txipiroiekin tintan
Arroz con txipirones en su tinta
Arroza oilaskoarekin curry eran
Arroz con pollo al curry
Buztan-arroz krematsua
Arroz cremoso de rabo
Bigarren platerak
Segundos platos
Itsas kabra solomoa labean, Bilboko erara frijituta
Lomo de cabracho al horno con refrito a la bilbaína
Txahal-eskalopea roquefort saltsarekin
Escalope de ternera con salsa roquefort
Oilasko-eskalopea, urdaiazpikoz eta gaztaz betea, roquefort saltsarekin
Escalope de pollo relleno de jamón y queso con salsa roquefort
Oilasko izter errea ardo zurian
Muslo de pollo asado al vino blanco
Perretxiko eta urdaiazpiko nahaskia
Revuelto de setas y jamón
Postreak
Postres
Gazta-tarta | Tarta de queso
Yogur casero natural | Etxeko jogurt naturala
Mami-flana | Flan de cuajada
Txokolatezko browniea | Brownie de chocolate
Izozki-kukurutxoa | Cucurucho de helado